• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Enrico Ingenito

Kunstenaars
Materiaal
€3.480,00 *
+
* Incl. btw Excl. Verzendkosten

Enrico Ingenito

We willen u graag kennis laten maken met de werken van de talentvolle kunstenaar Enrico Ingenito (Genua, 1978). Enrico studeerde in 2004 af aan de ‘Accademia di Belle Arti’ en specialiseerde zich daarna verder aan de ‘Accademia Linguistica di Belle Artie di Genova’ in de disciplines ‘Visual Arts and Performing’. Hij leeft en werkt in Genua. De periode 2005-2007 werd gekenmerkt door twee videokunstprojecten.

‘Post Chaos’ en ‘Sharing’ Daarna volgden solo-exposities binnen en buiten Italië. Hij oogstte met name veel succes met zijn specifiek ontwikkelde techniek van dungeschilderde olieverf op linnen, uitgaande van foto en filmbeelden. In zijn onderwerpkeuze domineren stedelijke landschappen. Het zijn filmisch-sferische, dromerige landschappen. De laatste jaren wordt Enrico regelmatig uitgenodigd voor art-in-residence projecten in en buiten Italië (Frankrijk, Griekenland, Litouwen) Zijn werk wordt steeds meer internationaal opgemerkt.
Enrico heeft speciaal voor deze solo-tentoonstelling nieuwe schilderijen gemaakt welke wij  u met veel plezier laten zien.